0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen

Werking van GéBé Gebiedsbegrenzing

Onmogelijk om van het dak te vallen

Het GéBé Gebiedsbegrenzingsysteem zorgt altijd voor een optimale veiligheid tijdens werkzaamheden op het dak. Bij het juiste gebruik is het onmogelijk om van het dak te vallen! Het gepatenteerde en gecertificeerde systeem kenmerkt zich door simpelheid in ontwerp, aanleg en gebruik.

Optimale veiligheid wordt gewaarborgd

Binnen 4 meter van de dakrand wordt aangemerkt als onveilige zone. Voordat de gebruiker de onveilige zone betreedt, haakt men met de GéBé heupgordel aan op het systeem. Mocht er onverhoopt een onveilige situatie ontstaan, zoals struikelen, een misstap of een val, dan blijft men door het gebruik van de heupgordel altijd op het dak. Een optimale veiligheid wordt dus gewaarborgd.

De werking van GéBé Gebiedsbegrenzing

De gebruiker begeeft zich via de gemarkeerde looproute naar een aankoppelstation in de veilige zone. Daar haakt men met een GéBé heupgordel aan op de veiligheidslijn met de grote kogel. De lijn met kogel blijft in het systeem achter en heeft voor het betreffende dak altijd de juiste lengte. Eenmaal aangehaakt wordt men dus tot een veilige afstand tot de dakrand begrensd. Dit biedt de mogelijkheid vrij te bewegen en de gewenste werkzaamheden veilig uit te voeren. Via een gedwongen en veilige kniehouding kan de gebruiker de dakrand met de handen bereiken.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0348 - 47 52 00.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan GéBé Gebiedsbegrenzing

Aanhef *

Direct contact

Met het veiligste en gepatenteerde valbeveiligingssysteem van GéBé Gebiedsbegrenzing is het onmogelijk om van het dak te vallen. Altijd veilig werken op het dak!

0348 - 47 52 00Maak een afspraak

Onze kwaliteitsgaranties

0348 - 47 52 00contact