0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen

Aanleg van GéBé Gebiedsbegrenzing

Geschikt voor alle typen dakbedekking

Het valpreventiesysteem is geschikt, getest en gecertificeerd door Aboma+Keboma op diverse typen dakbedekkingen. Het GéBé Gebiedsbegrenzingsysteem is snel en eenvoudig te plaatsen. Doorbreking van de waterdichte laag is niet nodig en hergebruik van het systeem is mogelijk.

Aanleg van het systeem

Elk dak wordt eerst in kaart gebracht. Meestal ligt een RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) hieraan ten grondslag. Het GéBé systeem wordt op het dak opgebouwd als een soort ‘spoorrails’. Hiermee wordt tegelijkertijd een looppad van opvallende betontegels gerealiseerd. Zo ontstaat er een fysieke en visuele markering van de veilige en onveilige zone. 

Opvallende GéBé betontegels

Het systeem bestaat uit aan elkaar gekoppelde aluminium profielen die aan weerszijden worden voorzien van GéBé betontegels. Deze tegels zijn 600 x 300 x 54mm groot, hebben een gewicht van 22 kg en de totale breedte is 660 mm. De GéBé heupgordel, voorzien van een veiligheidslijn met kogel, is onderdeel van het systeem. 

Afvoeren van hemelwater

Om hemelwater te kunnen afvoeren ligt het systeem op rubbergranulaat tegeldragers en is het profiel voorzien van ontwateringgaten. Wanneer een dak in de hoeken van een hemelwaterafvoer is voorzien, wordt een hoeksysteem aangebracht.

Keuring na aanleg

Na aanleg van het systeem zal een onafhankelijk keuringsbureau het systeem controleren op juiste aanleg conform de voorschriften. Jaarlijkse (NEN 795) keuringen zijn niet verplicht.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0348 - 47 52 00.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan GéBé Gebiedsbegrenzing

Aanhef *

Direct contact

Met het veiligste en gepatenteerde valbeveiligingssysteem van GéBé Gebiedsbegrenzing is het onmogelijk om van het dak te vallen. Altijd veilig werken op het dak!

0348 - 47 52 00Maak een afspraak

Onze kwaliteitsgaranties

0348 - 47 52 00contact